Mindful Analysis

Wat is Mindful Analysis?


Een methodiek voor e-hulp, online coaching, internettherapie.

Met andere woorden: in plaats van in gesprekken in een spreekkamer communiceren we via email. Dit is een comfortabele, laagdrempelige manier van contact waarbij je je in alle rust kunt concentreren op datgene wat aandacht behoeft.

Of het nu gaat om stress, spanningen, angsten of relatieproblemen - om keuzes op het gebied van werk of andere belangrijke zaken in het leven - Mindful Analysis is de methodiek om snel tot helderheid en inzicht te komen.

Hoe werkt dat?


Slechts gedurende een week ben je geconcentreerd bezig met wat jou het meeste bezighoudt en waar je vragen over hebt en oplossing voor wilt. Je schrijft iedere dag een korte periode naar aanleiding van persoonlijke vragen van de Mindful Analyst. Alles verloopt via email dus je hoeft nergens naartoe en niet tegenover iemand te zitten.


Schrijven ordent en structureert. En het analyseert...


Het is geen wonder dat we zo'n bewondering hebben voor schrijvers, en dat we het zelf zo graag doen. Meer en meer, via de laptop, via het mobieltje, we schrijven meer dan ooit. Mindful Analysis is speciaal ontwikkeld om juist ook psychische en persoonlijke problemen op een effectieve en efficiƫnte manier via het schrijven op te lossen.

En dat lukt.


Sinds 2007 zijn er honderden mensen naar tevredenheid geholpen en hebben ook veel coaches en therapeuten de een opleiding, cursus of training Mindful Analysis gedaan. Kijk voor verdere informatie op Mindfulanalysis.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten