zondag 20 maart 2016

Waarom wachten met hulp zoeken? Kijk naar je toetsenbord en begin...

Als je te lijden hebt onder stress en spanningen, maar niet goed weet hoe het komt en wat je eraan kunt doen, dan wil je het nog al eens laten sloffen. 'Ach, het gaat wel over.' 'Straks is het vakantie en dan komt het allemaal goed.' 'Als ik eenmaal zus of zo heb gedaan, dan wordt het wel weer beter.'

Tijd & geld

Hulp vragen is voor velen nog een ver-van-mijn-bed-show. Het kost geld en tijd en je bent geen watje zeg, je kunt het allemaal zelf. Dat is altijd zo geweest. En daar zit 'm nu juist de crux. Dat je het misschien nu niet meer
alleen kunt. Of in ieder geval iets van een ander nodig hebt om verder te kunnen.

In je ziel laten kijken? 

Maar moet je daarvoor naar iemand toe? Je hele hebben en houden op tafel leggen? Iemand in je ziel laten kijken, zoals dat zo mooi heet? Nee, dat hoeft niet. Dankzij internet is er nu veel meer mogelijk. Makkelijker, sneller en ook beter. Want mensen die in Mindful Analysis zijn geweest hebben ook echt geen last meer van - waar ze last van hadden.

Laat je niet gevangen zetten 

En dat is veel. Vooral stress en onzekerheid in allerlei opzichten kunnen levens totaal in de weg zitten en verpesten. Ze hebben invloed op je functioneren, op je relaties, op de manier waarop je je ontwikkelt. Een beetje spanning en problemen horen bij het bestaan, maar ze hoeven je niet te barricaderen, te blokkeren en in het uiterste geval totaal gevangen te zetten.

Rustig overwegen zonder ingewikkeld gedoe 

Hoe kun je dan snel en eenvoudig aan die hulp komen? Gewoon, door een berichtje te sturen en rustig te overwegen of je een MA-traject wilt doen. Dat kan ook samen met ons, kost niets.

En als je dan eenmaal begint, dan kost het € 350,- waar de zorgverzekeraar vaak ook nog een deel aan bijdraagt. Dat is stukken goedkoper dan reguliere hulp of praatcoaching en na een week voel je je stukken beter, sterker en zekerder. Beloofd.

Een week lang elke dag een coach voor jezelf?  

Stuur dan een berichtje. Je kunt direct beginnen met Mindful Analysis - online coaching en therapie door dagelijks schrijven. Na een week ben je alweer stukken verder, beloofd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten