woensdag 16 december 2015

Wanneer ga je in Mindful Analysis? Als je gewoon eens rustig wilt noteren wat nu eigenlijk aan de hand is.

 In het moderne leven lopen werk en privé in elkaar over, er zijn constant allerlei veranderingen gaande en ook de wereld om je heen staat niet stil. Angst, depressie en burnout zijn verschijnselen waar je zomaar mee te maken kunt krijgen. Een week schrijven in Mindful Analysis helpt je daaruit of vanaf te komen.

Er moeten keuzes gemaakt worden, vaak meer dan je wilt of dan je aankunt. De arbeidsmarkt verandert constant en ontwikkelingen zijn niet makkelijk te volgen. Waar sta je zelf als het om werk en loopbaan gaat? Doe je nog wat je wilt en kunt? Wat kun je doen om je talenten meer tot hun recht te laten komen?
Juist omdat alles om ons heen zo in beweging is, kun je het moeilijk vinden om te bepalen welke richting je zelf op wilt. Hoe kom je daar achter? Er wordt veel van je verwacht, onder andere dat je weet wie je bent. Maar hoe zit dat en hoe kun je dat weten? Schrijven helpt je daarin tot rust en zekerheid te komen.

Hoe werkt het?

Wat houdt dat in, een week schrijven? Het hele traject verloopt via email, dat is wel zo comfortabel. De Mindful Analyst stimuleert en motiveert je door vragen stellen over hetgeen jij aan de orde stelt. Daarmee is het een puur persoonlijk en individuee proces, waarin het alleen om jouw verhaal gaat.

Het schrijven ordent je gedachten, werkt analyserend en geeft rust. Niet voor niets heet het mindful: je bent in alle rust, geconcentreerd aan het werk, een of twee uur per dag. Dat is een intensieve training waarbij je zeer veel inzichten en zelfkennis opdoet. En dat voelt goed.
_____________________________________________________________________________

Mirjam.nu biedt snelle en effectieve e-coaching en internettherapie aan bij persoonlijke issues. Met de Mindful Analysis-methodiek voel je je binnen een paar dagen stukken beter. En alles gaat gewoon via email.

Leg hier direct vrijblijvend je vraag aan haar voor en je ontvangt snel een reactie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten